Taxi Grubbenvorst

Taxi Grubbenvorst

Bent u op zoek naar een taxibedrijf in Grubbenvorst naar Venlo of Eindhoven Airport of een taxi Weeze Airport? Met onze taxichauffeurs wordt u zorgeloos naar het vliegveld gebracht. U kunt bij ons een luchthaven taxi boeken tegen een vast airport tarief. U weet dus van te voren wat u kwijt bent voor het taxitritje van Grubbenvorst naar Venlo. Ook voor een rit in de buurt kunt u bij ons terecht. Onze betrouwbare chauffeurs zorgen ervoor dat ze op de afgesproken tijd voor de deur staan en komen hun afspraken altijd na. Daarna zorgen ze er met een comfortabele veilige rit voor dat u op tijd op de plaats van bestemming arriveert.  Uw vakantie begint zo extra ontspannen dankzij de taxiservice Grubbenvorst – Venlo.

reserveren

Taxi Blerick verzorgt zakelijk- en particulier vervoer

Taxi Grubbenvorst en omstreken verzorgt zowel zakelijk- als particulier vervoer. Voor onze zakelijke klant is er een mogelijkheid om op rekening te rijden en de taxi’s beschikken over WiFi-verbinding (binnen NL). Hierdoor kan efficiënt gebruik worden gemaakt van de tijdsduur van de taxirit.

Laagsteprijsgarantie Taxi Blerick

Zowel de zakelijke- als particuliere klant wordt de laagsteprijsgarantie geboden. Dit wil zeggen dat wij het goedkoopste taxibedrijf van Grubbenvorst en omstreken zijn. Wanneer u aan kan tonen dat een ander taxibedrijf uw rit goedkoper aanbiedt, ontvangt u van ons nogmaals 10% korting op de prijs van de concurrent! Het is mogelijk om in onze voertuigen te betalen met Pin/MasterCard, zonder extra kosten.

Ons kortingssysteem

Taxi Grubbenvorst heeft als drijfveer u de laagsteprijsgarantie te garanderen voor onze taxiritten in Grubbenvorst en omstreken. Sinds kort hanteren wij een kortingssysteem. Hierbij kunt u korting sparen die op kunnen lopen tot 100% van de ritprijs. Meer informatie over de kortingen kunt u vinden door onderaan op de button ‘kortingssysteem’ te klikken.

Wilt u gebruik maken van taxiritten buiten Grubbenvorst en omstreken? Maak gebruik van de diensten van Taxi Tegelen, Taxi Panningen en Taxicentrale Venlo.

Geen dure parkeerkosten, wel een ontspannen taxirit in en vanuit Grubbenvorst

Een Taxi Grubbenvorst zorgt ervoor dat u zorgeloos en veilig op de bestemming aankomt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over een parkeerplaats en de kosten ervan. Lees ook eens:

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€120
Düsseldorf Hbf€120
Düsseldorf Airport€120
Amsterdam Airport (Schiphol)€240
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€240
Weeze Airport€85
Let op: Bovenstaande prijzen zijn uitsluitend van en naar Venlo voor een reguliere taxi. Van/naar een andere bestemming of met meer dan vier personen? Neem telefonisch (077-7001250) of per mail (info@venlotaxi.nl) contact met ons op voor een passend aanbod!           Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Aan opgegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Call Now ButtonBel ons