Taxi vliegveld Düsseldorf

Taxi vliegveld Düsseldorf

Met de taxi naar vliegveld Düsseldorf hoeft u nooit meer de auto ergens op lang parkeren achter te laten. Wij brengen u rechtstreeks vanuit de regio Venlo naar het vliegveld van Düsseldorf. Dankzij onze scherpe prijzen is het vaak voordeliger om met de taxi te gaan dan dat u de auto op lang parkeren neerzet. Met onze betrouwbare chauffeurs kunt u duidelijke afspraken maken over uw reis naar het vliegveld. Bij thuiskomst zorgen we ervoor dat de chauffeur weer voor u klaar staat.
Bent u bang het vliegtuig te missen? Onze taxichauffeurs rijden dagelijks richting Düsseldorf en zorgen ervoor dat u op tijd aanwezig bent. We weten precies hoe lang we voor de rit moeten uitrekken. Het enige wat u hoeft te doen is plaatsnemen in onze comfortabele taxi.

reserveren

Reis met vaste lage prijzen naar het vliegveld

Met een taxi naar vliegveld Düsseldorf reist u voordelig naar de luchthaven in Duitsland vanuit de regio Venlo. De scherpe tarieven voor de rit staan online aangegeven op onze website. Dankzij onze transparante prijzen kunt u ons direct vergelijken met andere taxibedrijven. U komt er al snel achter dat we de voordeligste keuze zijn voor een ritje naar Düsseldorf. Blijkt de concurrent achteraf toch goedkoper te zijn? Stuur ons het bewijs en we geven 10% korting als u de rit bij ons boekt. Zo reist u altijd voordeliger naar Düsseldorf met onze taxiservice. Boek vandaag nog uw taxi naar vliegveld Düsseldorf en ga ontspannen op reis.

Lees ook eens:

 

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€120
Düsseldorf Hbf€120
Düsseldorf Airport€120
Amsterdam Airport (Schiphol)€240
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€240
Weeze Airport€85
Let op: Bovenstaande prijzen zijn uitsluitend van en naar Venlo voor een reguliere taxi. Van/naar een andere bestemming of met meer dan vier personen? Neem telefonisch (077-7001250) of per mail (info@venlotaxi.nl) contact met ons op voor een passend aanbod!           Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Aan opgegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Call Now ButtonBel ons