Taxi Weeze Airport

Taxi Weeze Airport

Wil je graag comfortabel zonder stress naar Vliegveld Weeze? Met een Taxi Weeze Airport wordt je door een ervaren chauffeur naar het vliegtuig gebracht. Dit doen wij altijd tegen een vast tarief. Je weet dus van te voren wat je kwijt bent voor deze taxirit vanuit de regio Venlo. Onze betrouwbare chauffeurs zorgen ervoor dat ze op de afgesproken tijd voor de deur staan. Daarna zorgen ze er met een comfortabele veilige rit ervoor dat je op tijd op het vliegveld aankomt. Tijdens de rit kan je gebruik maken van de lectuur in de auto of een gezellig gesprek aanknopen met onze chauffeur. Je vakantie begint zo extra ontspannen dankzij onze taxiservice naar Weeze Airport.

reserveren

Geen parkeerkosten, maar een ontspannen rit naar het vliegveld

Een Taxi Weeze Airport zorgt ervoor dat je veilig op het vliegveld aankomt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over een parkeerplaats en de kosten ervan. Vooral als je lang op reis bent is de taxi een stuk voordeliger. Een extra bijkomstigheid is dat je geen risico loopt dat je auto beschadigt. Helaas is de toezicht op lang parkeren vaak slecht. Daar komt nog eens bij dat er veel mensen parkeren die hun koffers met alle geweld uit de auto trekken. Voor je het weet zit er schade aan je auto. Voorkom al dit gedoe door gewoon een taxi te boeken naar Weeze airport. Je kan zo echt ontspannen beginnen aan je vakantie. Bij thuiskomst spreek je direct met onze chauffeurs af om je weer op te halen. Wij zorgen er zo voor dat je weer veilig thuis komt.

Lees ook eens:

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€79
Düsseldorf Hbf€68
Düsseldorf Airport€69
Amsterdam Airport (Schiphol)€155
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€165
Weeze Airport€49
Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Bel ons