Taxi Weeze Airport

Taxi Weeze Airport

Wilt u graag comfortabel zonder stress naar Vliegveld Weeze? Met een Taxi Weeze Airport wordt u door een ervaren chauffeur naar het vliegtuig gebracht. Dit doen wij altijd tegen een vast tarief. U weet dus van te voren wat u kwijt bent voor deze taxirit vanuit de regio Venlo.
Onze betrouwbare chauffeurs zorgen ervoor dat ze op de afgesproken tijd voor de deur staan. Dan verzorgen ze een comfortabele en veilige rit naar het vliegveld. Tijdens de rit kunt u gebruikmaken van de lectuur in de taxi of een gezellig gesprek aanknopen met onze chauffeur. Uw vakantie begint zo extra ontspannen dankzij onze taxiservice naar Weeze Airport.

reserveren

Geen parkeerkosten, maar een ontspannen rit naar het vliegveld

Een taxi naar Weeze Airport zorgt ervoor dat u veilig op het vliegveld aankomt. U hoeft zich geen zorgen te maken over een parkeerplaats en de kosten ervan. Vooral als u lang op reis bent is de taxi een stuk voordeliger. Een extra bijkomstigheid is dat u geen risico loopt dat uw auto beschadigt. U kunt zo ontspannen beginnen aan uw reis. U kunt direct met onze chauffeur afspreken wanneer u opgehaald wilt worden. Bij terugkomst staat de chauffeur netjes voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig thuiskomt!

Lees ook eens:

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€89
Düsseldorf Hbf€89
Düsseldorf Airport€89
Amsterdam Airport (Schiphol)€199
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€199
Weeze Airport€65
Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Aan opgegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Call Now ButtonBel ons