Vliegveld Weeze

Vliegveld Weeze

Een taxi nodig voor vliegveld Weeze? Onze taxicentrale Venlo en omstreken brengt u vanaf huis rechtstreeks naar het vliegveld in Weeze. Dankzij onze betaalbare taxiservice reist u comfortabel naar het vliegveld. Naast een taxiservice richting het vliegveld kunnen wij u uiteraard ook weer ophalen. Met onze taxichauffeurs kan u eenvoudig afspraken maken wanneer u opgehaald wilt worden of weggebracht. Ervaar vandaag nog zelf de service van onze taxiservice.

reserveren

Comfortabel en snel naar Weeze airport

U wilt natuurlijk niet urenlang van te voren aanwezig zijn op het vliegveld. Gelukkig werken wij met een kleinschalig team in de regio Venlo. Hierdoor kunnen we snel aanwezig zijn om u op tijd naar het vliegveld te brengen. U bent via onze taxiservice ruim van te voren aanwezig en u kan comfortabel zitten in onze taxi. In onze ruime taxi’s is uiteraard ook voldoende ruimte om uw koffers mee op reis te nemen. U krijgt bij ons gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Boek uw taxi voor uw volgende reis

Staat uw volgende vliegtrip al gepland? Boek dan eenvoudig online een taxi voor airport Weeze. Wij rijden met vaste prijzen naar Weeze Airport. Zo staat u achteraf nooit voor een verrassing als de rit ineens een stuk duurder blijkt te zijn. Daarbij garanderen we zelfs de laagste ritprijs richting vliegveld Weeze. Blijkt de rit bij de concurrent toch goedkoper te zijn? Laat ons de prijzen van de concurrent zien en als deze inderdaad goedkoper is krijgt u direct 10% korting. U reist zo altijd voordelig met onze taxicentrale Venlo richting Weeze airport.

Bel +31 77 700 1250 voor meer info!

Lees ook eens:

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€120
Düsseldorf Hbf€120
Düsseldorf Airport€120
Amsterdam Airport (Schiphol)€240
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€240
Weeze Airport€85
Let op: Bovenstaande prijzen zijn uitsluitend van en naar Venlo voor een reguliere taxi. Van/naar een andere bestemming of met meer dan vier personen? Neem telefonisch (077-7001250) of per mail (info@venlotaxi.nl) contact met ons op voor een passend aanbod!           Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Aan opgegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Call Now ButtonBel ons