Taxi Venray

Taxi Venray

Bent u opzoek naar een taxibedrijf in de buurt van Venray naar Eindhoven Airport Weeze Airport of Dusseldorf Airport? Met onze taxichauffeurs wordt u zorgeloos naar het vliegveld gebracht. U kunt bij ons een luchthaven taxi boeken tegen een vast airport tarief. U weet dus van te voren wat u kwijt bent voor het taxitritje van Venray naar Eindhoven. Ook voor een rit in de buurt kunt u bij ons terecht. Onze betrouwbare chauffeurs zorgen ervoor dat ze op de afgesproken tijd voor de deur staan en komen hun afspraken altijd na. Daarna zorgen ze er met een comfortabele veilige rit voor dat u op tijd op de plaats van bestemming arriveert.  Uw vakantie begint zo extra ontspannen dankzij de taxiservice Venray.

reserveren

Geen dure parkeerkosten, wel een ontspannen taxirit in en vanuit Venray

Een Taxi Venray zorgt ervoor dat u zorgeloos en veilig op de bestemming aankomt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over een parkeerplaats en de kosten ervan. Vooral als u lang op reis bent is de luchthaven taxi een stuk voordeliger. Een extra bijkomstigheid is dat u geen risico loopt dat uw auto beschadigt. Begin ontspannen aan uw vakantie en boek de taxi van Venlo naar Eindhoven. Bij aankomst spreekt u direct met onze chauffeurs af om u weer op te halen. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u weer veilig thuis komt.

Lees ook eens:

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€120
Düsseldorf Hbf€120
Düsseldorf Airport€120
Amsterdam Airport (Schiphol)€240
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€240
Weeze Airport€85
Let op: Bovenstaande prijzen zijn uitsluitend van en naar Venlo voor een reguliere taxi. Van/naar een andere bestemming of met meer dan vier personen? Neem telefonisch (077-7001250) of per mail (info@venlotaxi.nl) contact met ons op voor een passend aanbod!           Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Aan opgegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Call Now ButtonBel ons