Taxi Panningen

Taxi Panningen en omstreken

U wilt binnen Panningen en omstreken van A naar B worden gebracht of vanuit Panningen naar het vliegveld? Dan bent u bij Taxi Panningen aan het juiste adres.
U dient veilig, comfortabel en op tijd van A naar B gebracht te worden. Taxi Panningen biedt deze diensten aan met onze luchthaven taxi. Wij bieden onder andere een taxi naar Eindhoven Airport, een taxi Weeze Airport en een taxi naar vliegveld Düsseldorf aan. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ritten binnen Panningen en omstreken.
Onze meertalige taxichauffeurs zetten u zonder zorgen op tijd op de plaats van bestemming af. Tevens fungeren ze als betrouwbare gesprekspartners. Dit draagt bij aan een comfortabele taxirit, ook nog tegen de laagste prijs.

reserveren

De laagsteprijsgarantie van Taxi Panningen

Taxibedrijf Panningen heeft als drijfveer om u de laagste prijsgarantie te garanderen voor onze diensten van en naar Panningen en omstreken. Ons taxibedrijf kenmerkt zich onder andere door haar professionele en ervaren chauffeurs en speciale diensten.
Taxi Panningen biedt zowel zakelijk- als particulier vervoer aan. Het is mogelijk voor onze zakelijke klanten om op rekening te rijden. De taxi’s beschikken over WiFi-verbinding (binnen NL). Hierdoor kunt u efficiënt gebruik maken van uw taxirit.
De laagsteprijsgaranties worden zowel aan de zakelijke- als particuliere klant geboden. Dit maakt ons het goedkoopste taxibedrijf van Panningen en omstreken. Kunt u aantonen dat een ander taxibedrijf uw rit goedkoper aanbiedt? Dan ontvangt u van ons nogmaals 10% korting op de prijs van de concurrent.
In onze voertuigen is het mogelijk om te betalen met Pin/Mastercard, zonder extra korsten. U kunt uw taxirit alvast bereken op onze website.

Het kortingssysteem van Taxi Panningen

Onze klanten kunnen gebruik maken van ons kortingssysteem. Kortingen kunnen oplopen tot 100% van uw ritprijs. Voor meer informatie over kortingen kunt u hieronder op de button ‘kortingssysteem’ klikken.
Naast de diensten van Panningen en omstreken kunt u ook gebruikmaken van de diensten van Taxi Tegelen en Taxi Blerick en Taxicentrale Venlo.

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€120
Düsseldorf Hbf€120
Düsseldorf Airport€120
Amsterdam Airport (Schiphol)€240
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€240
Weeze Airport€85
Let op: Bovenstaande prijzen zijn uitsluitend van en naar Venlo voor een reguliere taxi. Van/naar een andere bestemming of met meer dan vier personen? Neem telefonisch (077-7001250) of per mail (info@venlotaxi.nl) contact met ons op voor een passend aanbod!           Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Aan opgegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Call Now ButtonBel ons