Taxi Tegelen

Taxi Tegelen

U gaat op vakantie, zakenreis en wilt uw auto liever veilig thuis staan. Taxibedrijf Tegelen biedt een luchthaven taxi aan met name naar Eindhoven Airport, Weeze Airport en ook als u een taxi naar vliegveld Düsseldorf nodig heeft. Tevens bieden wij taxiritten aan in Tegelen en omstreken. Ons taxibedrijf brengt u zonder enige zorgen van A naar B tegen een betaalbare prijs.
Taxibedrijf Tegelen staat voor betrouwbaarheid, veiligheid, comfortabel en timing. De taxichauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd op de plaats van bestemming bent zonder enige zorgen. U heeft geen omkijken meer naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats, de veiligste parkeerplek en parkeerkosten. Uw reis begint ontspannen dankzij de taxiservice van Taxi Tegelen.

reserveren

De drijfveer en laagsteprijsgarantie van Taxi Tegelen

Onze drijfveer is onze klanten de laagste prijsgarantie te garanderen voor onze diensten van en naar Tegelen en omstreken. Ons taxibedrijf kenmerkt zich onder andere door haar professionele en ervaren chauffeurs. Ons doel: onze klant een zorgeloze, comfortabele rit te laten ervaren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de vaardigheden en kwaliteiten van onze taxichauffeurs. U mag zeker verwachten dat wij ons zeer professioneel profileren bij zowel korte- als lange afstandsritten.
Een comfortabele rit is binnen enkele minuten geregeld. Wilt u zekerheid van de beste prijs-kwaliteit verhouding en wilt u direct gebruik maken van onze diensten? Neem nu contact op met een van onze medewerkers om uw reis te reserveren.

Heeft u een taxi nodig buiten Tegelen en omstreken? U kunt ook gebruik maken van de diensten van Taxicentrale Venlo, Taxi Blerick en Taxi Panningen.

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€89
Düsseldorf Hbf€89
Düsseldorf Airport€89
Amsterdam Airport (Schiphol)€199
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€199
Weeze Airport€65
Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Aan opgegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Call Now ButtonBel ons