Taxi Blerick

Taxi Blerick biedt ook luchthaven taxi’s

Wanneer u een vliegreis gaat maken dient u veilig, comfortabel en op tijd op het vliegveld te komen. Taxi Blerick biedt deze zekerheid met onze luchthaven taxi. U kunt onder andere een taxi naar Eindhoven Airport, een taxi Weeze Airport en een taxi naar Düsseldorf Airport bestellen. Tevens biedt ons taxibedrijf ritten aan in Blerick en omstreken. Voor een betaalbare prijs brengen onze ervaren chauffeurs u van A naar B.
Taxibedrijf Blerick staat voor betrouwbaarheid, veiligheid, comfortabel en timing. Onze taxichauffeurs zetten u zonder zorgen op tijd op de plaats van bestemming af. Onze meertalige, ervaren chauffeurs fungeren tijdens de taxirit als betrouwbare gesprekspartners. Dit draagt bij aan een comfortabele taxirit.

reserveren

Taxi Blerick verzorgt zakelijk- en particulier vervoer

Taxi Blerick en omstreken verzorgt zowel zakelijk- als particulier vervoer. Voor onze zakelijke klant is er een mogelijkheid om op rekening te rijden en de taxi’s beschikken over WiFi-verbinding (binnen NL). Hierdoor kan efficiënt gebruik worden gemaakt van de tijdsduur van de taxirit.

Laagsteprijsgarantie Taxi Blerick

Zowel de zakelijke- als particuliere klant wordt de laagsteprijsgarantie geboden. Dit wil zeggen dat wij het goedkoopste taxibedrijf van Blerick en omstreken zijn. Wanneer u aan kan tonen dat een ander taxibedrijf uw rit goedkoper aanbiedt, ontvangt u van ons nogmaals 10% korting op de prijs van de concurrent! Het is mogelijk om in onze voertuigen te betalen met Pin/MasterCard, zonder extra kosten.

Ons kortingssysteem

Taxi Blerick heeft als drijfveer u de laagsteprijsgarantie te garanderen voor onze taxiritten in Blerick en omstreken. Sinds kort hanteren wij een kortingssysteem. Hierbij kunt u korting sparen die op kunnen lopen tot 100% van de ritprijs. Meer informatie over de kortingen kunt u vinden door onderaan op de button ‘kortingssysteem’ te klikken.

Wilt u gebruik maken van taxiritten buiten Blerick en omstreken? Maak gebruik van de diensten van Taxi Tegelen, Taxi Panningen en Taxicentrale Venlo.

Call Now ButtonBel ons