Luchthaven Taxi

Luchthaven taxi

De luchthaven taxi bespaart u veel geld uit omdat u de auto niet meer op lang parkeren hoeft achter te laten. Voortaan wordt u van deur tot deur gebracht in een comfortabele taxi. Onze taxicentrale Venlo rekent hiervoor vaste prijzen naar uw bestemming. U hoeft zo nooit achteraf te schrikken van de prijs. Wij brengen u rechtstreeks van uw woning naar Eindhoven Airport, Düsseldorf, Schiphol, Brussel of Weeze Airport. Zelfs als u op onmogelijke tijden op het vliegveld aanwezig dient te zijn zorgt onze taxiservice ervoor dat u op tijd bent. Boek direct uw taxi Weeze airport of elke andere luchthavenbestemming online via onze website of neem contact op met onze taxicentrale.

reserveren

De beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw taxirit

Bent u op zoek naar de beste luchthaven taxi in de regio Venlo? Zoek niet langer verder want wij brengen u graag van A naar B. Wij vervoeren u hierbij altijd in  een comfortabele veilige taxi. Zo brengt u het eerste deel van uw reis comfortabel heerlijk door. Heeft u last minute een luchthaven taxi nodig? Bel direct ons telefoonnummer +31  77 700 1250 en wij kunnen binnen een paar minuten een taxichauffeur langs sturen. Dankzij ons kleinschalige team kunnen we snel schakelen en sturen we direct iemand bij u langs.

Vaste prijzen voor uw taxirit

Geen verrassingen achteraf en de beste service, dit is alles wat u zoekt voor een luchthaven taxi in Venlo. Ervaar snel de voordelen van ons vervoersbedrijf en profiteer van onze vaste lage prijzen. Wij brengen u snel en voordelig(!) naar de luchthaven.

Gehaald of gebracht worden?

Ongeacht of u gehaald of gebracht wilt worden met onze airport taxi, of beide, met Venlotaxi.nl is het allemaal zo geregeld. U kunt ook voorafgaand aan uw reis uw vluchtnummer van de terugvlucht aan ons verstrekken. Wij zorgen er dan voor dat wanneer u geland bent er een taxi voor u klaar staat bij de juiste terminal!

Snel en eenvoudig reserveren

Uiteraard kunt u uw airport taxi op elk gewenst tijdstip online of via whatsapp reserveren. Komt u terug van uw vakantie of zakenreis en heeft u geen zin in de rij te staan voor een taxi? Boek dan snel en eenvoudig op onze site. Klik op de knop “reserveren” en plan uw reservering. Onze airport taxi staat voor u klaar op de luchthaven wanneer u aankomt.

De voordeligste optie naar de luchthaven, vanuit Venlo en omstreken!

U boekt uw luchthaven taxi altijd van tevoren en betaalt online via de website. Hoe eerder u boekt, des te goedkoper de rit. Onze taxi’s staan niet stil en wij kunnen goedkoop luchthavenvervoer aanbieden. Probeer ons eens uit, wij hanteren de laagste prijsgarantie en staan binnen 15 minuten voor uw deur.

Taxi Vliegveld Weeze

Ook voor een taxi naar vliegveld Weeze bent u bij ons aan het juiste adres. Wij rijden met vaste prijzen naar Weeze Airport. Zo staat u achteraf nooit voor een verrassing en weet u – door onze transparantie – altijd waar u aan toe bent!

Venlotaxi.nl – Kies voor kwaliteit en comfort

Met Venlotaxi.nl kiest u voor kwaliteit en comfort. Onze professionele chauffeurs zijn uiterst voorkomend en reprentatief. Daarnaast kunnen ze buigen over jarenlange ervaring en hebben de nodige wegenkennis, zodat u nooit te laat op het vliegveld aankomt. U kunt in onze ruime airport taxi ervoor kiezen om u voor te bereiden op uw reis, focussen op uw werk of om juist een gezellig praatje aan te gaan met de chauffeur. Daarnaast weet onze airport taxi chauffeur precies welke luchtvaartmaatschappijen zich op welke terminal bevinden. Zo kunt u meteen bij de juiste balie inchecken zonder eerst te zoeken of nog een eind met uw bagage te lopen. Met onze airport taxi begint u altijd ontspannen aan uw reis!

 

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€120
Düsseldorf Hbf€120
Düsseldorf Airport€120
Amsterdam Airport (Schiphol)€240
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€240
Weeze Airport€85
Let op: Bovenstaande prijzen zijn uitsluitend van en naar Venlo voor een reguliere taxi. Van/naar een andere bestemming of met meer dan vier personen? Neem telefonisch (077-7001250) of per mail (info@venlotaxi.nl) contact met ons op voor een passend aanbod!           Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Aan opgegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Call Now ButtonBel ons