Taxi Venlo Düsseldorf

Taxi Venlo Düsseldorf

Met Venlo Taxi regel je makkelijk een Taxi van Venlo naar Düsseldorf.  Lang parkeren is niet nodig waardoor je geld bespaart. Wij brengen je rechtstreeks vanuit de regio Venlo naar het vliegveld van Düsseldorf. Dankzij onze scherpe prijzen is het voordeliger om een taxi te nemen in plaats van je auto te parkeren. Met onze betrouwbare chauffeurs kan je duidelijke afspraken maken over je reis naar het vliegveld. Bij thuiskomst zorgen we ervoor dat de chauffeur weer voor je klaar staat. Ben je bang het vliegtuig te missen? Onze taxichauffeurs rijden bijna dagelijks van Venlo naar Düsseldorf en zorgen ervoor dat je op tijd op het vliegveld bent om op tijd in te checken. Neem plaats in onze taxi en geniet van het begin van de vakantie.

reserveren

Reis goedkoop naar Düsseldorf met Taxi Venlo

Met een taxi Venlo Düsseldorf reis je snel, zorgeloos en goedkoop naar het vliegveld De scherpe tarieven voor de rit staan online aangegeven op onze website. We doen er nooit moeilijk over om de prijs te verbergen. Dankzij onze transparante prijzen kan je ons direct vergelijken met de concurrent. Je komt er al snel achter dat we de voordeligste keuze zijn voor een ritje naar Düsseldorf. Blijkt de concurrent achteraf toch duurder te zijn? Stuur ons een bewijs en we geven je 10% korting als je de rit bij ons boekt. Zo zijn wij altijd de goedkoopste in de regio. Je staat zo ook nooit achteraf voor een verrassing als de prijs een stuk duurder blijkt te zijn. Boek vandaag nog je je Taxi Venlo Düsseldorf en ga ontspannen naar het vliegveld.

Lees ook eens:

 

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€79
Düsseldorf Hbf€68
Düsseldorf Airport€69
Amsterdam Airport (Schiphol)€155
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€165
Weeze Airport€49
Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Bel ons