Taxi Venlo Düsseldorf

Taxi Venlo Düsseldorf

Met Venlo Taxi regelt u gemakkelijk een Taxi van Venlo naar Düsseldorf.  Lang parkeren is niet nodig waardoor u geld bespaart. Wij brengen u rechtstreeks vanuit de regio Venlo naar het vliegveld van Düsseldorf. Dankzij onze scherpe prijzen is het voordeliger om een taxi te nemen in plaats van uw eigen auto te pakken.
Met onze betrouwbare chauffeurs kunt duidelijke afspraken maken over uw rit naar het vliegveld. Bij terugkomst zorgen we ervoor dat de chauffeur weer voor u klaar staat. Bent u bang het vliegtuig te missen? Onze taxichauffeurs rijden dagelijks van Venlo naar Düsseldorf en zorgen ervoor dat u op tijd op het vliegveld bent om op tijd in te checken. Neem plaats in onze taxi en geniet van het begin van de reis.

reserveren

Reis goedkoop naar Düsseldorf met Taxi Venlo

Met een taxi Venlo Düsseldorf reist u snel, zorgeloos en goedkoop naar het vliegveld. De scherpe tarieven voor de rit staan online aangegeven op onze website. Dankzij onze transparante prijzen kunt u ons direct vergelijken met de concurrent. U komt er al snel achter dat we de voordeligste keuze zijn voor een ritje naar Düsseldorf. Blijkt de concurrent achteraf toch goedkoper te zijn? Stuur ons een bewijs en we geven 10% korting als u de rit bij ons boekt. Dit maakt ons de goedkoopste uit de regio Venlo. Boek vandaag nog uw Taxi-Venlo-Düsseldorf-rit en ga ontspannen naar het vliegveld.

Lees ook eens:

 

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€120
Düsseldorf Hbf€120
Düsseldorf Airport€120
Amsterdam Airport (Schiphol)€240
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€240
Weeze Airport€85
Let op: Bovenstaande prijzen zijn uitsluitend van en naar Venlo voor een reguliere taxi. Van/naar een andere bestemming of met meer dan vier personen? Neem telefonisch (077-7001250) of per mail (info@venlotaxi.nl) contact met ons op voor een passend aanbod!           Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Aan opgegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Call Now ButtonBel ons