Wat kost een taxi? Profiteer van de voordelige tarieven bij Venlo Taxi!

Taxi Venlo

Bij Venlo Taxi begrijpen we dat elke reis uniek én belangrijk is. Daarom streven we ernaar om zowel zakelijke als particuliere klanten de laagste ritprijs te garanderen, zonder onze kwaliteit daaronder te laten lijden. Onze focus ligt voornamelijk op veel voorkomende ritten, waardoor we in staat zijn scherpe prijzen per kilometer aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service.

Wat kost een taxi? Taxikosten berekenen

Wanneer u zich afvraagt “Wat kost een taxi?”, is het goed om te weten dat de berekening van uw taxikosten bestaat uit twee simpele stappen. Ten eerste zijn er de basiscomponenten die samen de totale kosten bepalen: het starttarief, de afstand en de prijs per minuut zijn belangrijke factoren in de kosten van een taxirit. Daarnaast is het belangrijk te onthouden dat wij een maximumtarief hanteren voor deze elementen, wat u beschermt tegen hoge ritprijzen.

Wat kost een taxi per km? Taximeter tarieven 2024

Wat kost een taxi per km? Voor de taximeter tarieven in 2024, zijn de maximale kosten per kilometer vastgesteld. Daarnaast wordt er ook een per minuut tarief gehanteerd voor de duur van de rit. Om de taxi kosten berekenen, kun je het aantal kilometers vermenigvuldigen met het kilometertarief en de duur van de rit vermenigvuldigen met het tijdtarief. Met deze gegevens kun je de taxi prijs van de rit berekenen en weet je waar je aan toe bent zonder onverwachte kosten.

Een taxionderneming of een taxichauffeur bepaalt de eigen prijzen. Deze moeten aangegeven worden op de prijslijst in de taxi, inclusief de maximale prijs voor een taxirit. De prijzen mogen niet boven de vastgestelde maximumprijzen uitkomen.

Taxi prijs berekenen

 Stel dat u met een personenauto een tocht van 7 kilometer maakt die 15 minuten in beslag neemt. Indien het taxibedrijf de toegestane maximumtarieven zou toepassen, zouden de kosten voor een rit zijn:

  • starttarief € 4,02
  • kilometertarief 7 x € 2,96 = € 20,72
  • tijdtarief 15 x € 0,49 = € 7,35

In totaal is dat € 32,09 voor de taxi ritprijs.

Geen onverwachte kosten; Eenvoudig uw taxirit berekenen bij Taxi Venlo

Uiteraard kunt u bij Venlo Taxi ook eenvoudig online u de prijs van een taxirit berekenen. Navigeer naar onze homepage en maak gebruik van onze taxirit calculator. Voer de bestemming in waar u wilt vertrekken en waar u naartoe wilt, en druk op de knop berekenen. U ziet dan niet alleen onze voordelige tarieven, maar ook wat de prijs zou zijn als wij de maximale tarieven die taxibedrijven mogen hanteren in rekening zouden brengen. Niet alleen zijn wij veel voordeliger, wij voorkomen zo ook dat u nooit de maximale ritprijs voor een taxi hoeft te betalen! 

Voordelige tarieven naar topbestemmingen

Bij Venlo Taxi hanteren we transparante tarieven voor veelgevraagde bestemmingen. Enkele voorbeelden van onze vaste prijzen van en naar Venlo zijn:

Houd er rekening mee dat deze prijzen op moment van schrijven gelden voor reguliere taxiritten van en naar Venlo, inclusief een starttarief en berekening per kilometer. Als u naar een andere bestemming reist of met meer dan vier personen bent, neem dan telefonisch (077-7001250) of per e-mail (info@venlotaxi.nl) contact met ons op voor een op maat gemaakt aanbod. Bovendien bieden wij 10% extra korting aan als u elders een beter aanbod vindt!

Vastgestelde vaste ritprijs 

Het is wettelijk vastgesteld dat een taxichauffeur de mogelijkheid heeft om een vast tarief voor een rit voor te stellen. Hierdoor kunnen wij deze voordelige taxitarieven naar topbestemmingen aanbieden.

Voor een taxirit voor 4 personen hebben we vaste tarieven beschikbaar. Indien u gebruik wilt maken van een taxibusje voor 5 tot 8 personen, kunnen er extra kosten van toepassing zijn.

Flexibele betalingsmogelijkheden

Bij Venlo Taxi willen we het zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Dit is dan ook waarom wij betalingen zowel contant als met pin accepteren bij particuliere klanten. Voor zakelijke klanten bestaat ook nog de mogelijkheid om op rekening te rijden, waardoor u zich kunt concentreren op uw reis zonder u zorgen te maken over directe betalingen.

Let op: de opgegeven prijzen zijn onderhevig aan verandering, en er kunnen geen rechten worden ontleend aan de genoemde bedragen.

Kortingssysteem: uw rit, uw beloning

Recentelijk hebben we bij taxi Venlo ook een innovatief kortingssysteem geïntroduceerd om onze (zakelijke) klanten te belonen. Bij elke reisaanvraag ontvangt de beller een muntje van de chauffeur bij het ophalen, een unieke methode binnen taxibedrijven om loyaliteit te belonen. Deze munten kunnen worden ingewisseld voor aanzienlijke kortingen op toekomstige ritten.

Hoe werkt het?

  • Elke munt heeft een waarde van €2,-.
  • Spaar de munten bij elke rit.
  • Wissel de gespaarde munten in bij uw taxirit en bespaar op uw reiskosten.

Stelt u zich voor dat u 5 munten hebt gespaard, dan kunt u die inwisselen voor maar liefst 10 euro korting op uw volgende reis! Bovendien bieden we de mogelijkheid om de munten in overleg met de directie in te wisselen voor andere doeleinden, waardoor ons beloningssysteem nog veelzijdiger en persoonlijker wordt.

Bij Venlo Taxi, een vooruitstrevend taxibedrijf, zijn we er trots op dat we niet alleen betaalbare tarieven aanbieden, maar ook innovatieve manieren creëren om onze gewaardeerde klanten te belonen. Uw reis begint met gemak, transparantie en voordelige tarieven bij Venlo Taxi!

Call Now ButtonBel ons