Ontdek de voordelige en transparante prijzen van Venlo Taxi!

Taxi Venlo

Bij Venlo Taxi begrijpen we dat elke reis uniek én belangrijk is. Daarom streven we ernaar om zowel zakelijke als particuliere klanten de laagste prijs te garanderen, zonder onze kwaliteit daaronder te laten lijden. Onze focus ligt voornamelijk op veelvoorkomende ritten, waardoor we in staat zijn scherpe prijzen aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze service.

Voordelige tarieven naar topbestemmingen

Bij Venlo Taxi hanteren we transparante tarieven voor veelgevraagde bestemmingen. Enkele voorbeelden van onze vaste prijzen van en naar Venlo zijn:

Houd er rekening mee dat deze prijzen op moment van schrijven gelden voor reguliere taxiritten van en naar Venlo. Als u naar een andere bestemming reist of met meer dan vier personen bent, neem dan telefonisch (077-7001250) of per e-mail (info@venlotaxi.nl) contact met ons op voor een op maat gemaakt aanbod. Bovendien bieden wij 10% extra korting aan als u elders een beter aanbod vindt.

Flexibele betalingsmogelijkheden

Bij Venlo Taxi willen we het zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. Dit is dan ook waarom wij betalingen zowel contant als met pin accepteren bij particuliere klanten. Voor zakelijke klanten bestaat ook nog de mogelijkheid om op rekening te rijden, waardoor u zich kunt concentreren op uw reis zonder u zorgen te maken over directe betalingen.

Let op: de opgegeven prijzen zijn onderhevig aan verandering, en er kunnen geen rechten worden ontleend aan de genoemde bedragen.

Kortingssysteem: uw rit, uw beloning

Recentelijk hebben we bij taxi Venlo ook een innovatief kortingssysteem geïntroduceerd om onze (zakelijke) klanten te belonen. Bij elke ritaanvraag ontvangt de beller een muntje van de chauffeur bij het ophalen. Deze munten kunnen worden ingewisseld voor aanzienlijke kortingen op toekomstige ritten.

Hoe werkt het?

  • Elke munt heeft een waarde van €2,-.
  • Spaar de munten bij elke rit.
  • Wissel de gespaarde munten in bij uw taxirit en bespaar op uw reiskosten.

Stelt u zich voor dat u 5 munten hebt gespaard, dan kan u die inwisselen voor maar liefst 10 euro korting op uw volgende reis! Bovendien bieden we de mogelijkheid om de munten in overleg met de directie in te wisselen voor andere doeleinden, waardoor ons beloningssysteem nog veelzijdiger en persoonlijker wordt.

Bij Venlo Taxi zijn we er trots op dat we niet alleen betaalbare tarieven aanbieden, maar ook innovatieve manieren creëren om onze gewaardeerde klanten te belonen. Uw reis begint met gemak, transparantie en voordelige tarieven bij Venlo Taxi!

Call Now ButtonBel ons