De leukste vliegreizen vanuit Venlo!

Vliegen met taxi Venlo

De keuze is reuze wat betreft vliegvakanties vanuit Venlo. De Noord-Limburgse stad ligt namelijk tussen 4 vliegvelden waarvandaan je naar al je favoriete vakantiebestemmingen kunt vliegen. Bovendien is het makkelijk prijzen vergelijken, waardoor je met je vliegticket altijd relatief goedkoop uit kunt zijn. 

Ten westen van Venlo ligt Eindhoven Airport, ten zuiden ligt Maastricht-Aachen Airport, ten oosten ligt Düsseldorf Airport en ten noorden ligt Weeze Airport: ze zijn allemaal bereikbaar in minder dan een uur rijden vanaf Venlo. Dat is waar Taxi Venlo te hulp schiet, want wij brengen je op een veilige manier op de gewenste tijd naar het vliegveld van je keuze. Zo hoef je niet te slepen met koffers, moeilijk te doen met het parkeren van je auto of voor een dure parkeerplaats te betalen, maar kun je gewoon stressloos op vakantie. 

Dublin

Vanaf Eindhoven Airport kun je met het vliegtuig naar het prachtige en gezellige Dublin. In de Ierse hoofdstad is er van alles beleven. We raden je zeker aan om de twee eeuwenoude kathedralen in Dublin en Dublin Castle te bezoeken, maar om ook genoeg tijd in te ruimen om echt Iers Guinness bier te proeven in een Irish Pub. Taxi Venlo brengt je naar Eindhoven Airport, zodat je de trip naar Dublin zorgeloos kunt beginnen. 

Porto

Een van de populaire bestemmingen vanaf Maastricht-Aachen Airport is Porto in Portugal. De op-een-na grootste stad van Portugal staat bekend om het bijzondere historische centrum en de heerlijke drank port die hiervandaan komt. Ook stroomt de rivier de Douro – die bij Porto uitmondt in de Atlantische Oceaan – door de stad. Over deze rivier varen verschillende rondvaartboten die zeker de moeite waard zijn. Verder zijn er tal van kerken, kathedralen, paleizen en musea. Je zult je niet snel vervelen in het prachtige Porto.

Sofia

Binnen een uur voert Taxi Venlo je naar Düsseldorf Airport, waarvandaan je onder andere naar de Bulgaarse hoofdstad Sofia kunt vliegen. Hoewel dat wellicht niet meest bekende of populaire vakantiebestemming is, is het zeker de moeite waard. Sofia is een bijzondere stad met een turbulente historie en dat zie je terug in het straatbeeld. Zo is Sofia bijvoorbeeld onderdeel geweest van het Romeinse Rijk, het Byzantijnse Rijk, het Ottomaanse rijk en de Sovjet Unie. Tegenwoordig is Sofia echter een moderne stad, wat een mooi contrast vormt met de vele oude gebouwen die in de stad te vinden zijn.   

Kopenhagen

Ten noorden van Venlo, net over de grens bij Nijmegen, ligt het stadje Weeze, dat een eigen vliegveld heeft. De rit met Taxi Venlo naar Weeze Airport duurt vanuit Venlo slechts drie kwartier. Via Weeze Airport kun je het vliegtuig verder noordelijk nemen, bijvoorbeeld naar Kopenhagen. De veelzijdige Deense hoofdstad heeft van alles te bieden. Veelzijdige restaurants, knusse straatjes, hippe kledingwinkels en genoeg water om boottochtjes over te maken. Ook een bezoek aan het beroemde zeemeermin-standbeeldje mag niet ontbreken. Een groot pluspunt van Kopenhagen is dat de stad een goede infrastructuur voor fietsen heeft. Dat klinkt Nederlanders natuurlijk als muziek in de oren! 

Call Now ButtonBel ons