Weekendje weg in Venlo en omstreken

Een stedentrip is natuurlijk altijd leuk, maar minstens net zo leuk zijn stedentripjes in eigen land. Als je in Venlo en omgeving woont is het natuurlijk leuk om de grotere steden in Nederland te bezoeken, maar minstens net zo leuk is het om Venlo en omstreken aan te doen als je in de randstad woont. En onze voordelige taxiservice Venlo brengt je overal naar toe voor de scherpste prijs!

Wat maakt Venlo zo bijzonder?

Venlo is een bijzondere stad om verschillende redenen, uiteraard kunnen de ervaren taxichauffeurs van Taxi venlo en omstreken je alles over dit pittoreske stadje vertellen maar hier geven we een kleine opsomming:

  1. Geschiedenis: Venlo heeft een rijke geschiedenis en er zijn veel historische bezienswaardigheden te vinden, zoals het Stadhuis en de Gevangenpoort.
  2. Natuur: Venlo ligt aan de Maas en er zijn veel parken en natuurgebieden in de omgeving, waaronder het Nationaal Park de Meinweg en het Natuurreservaat De Groote Peel.
  3. Cultuur: Venlo biedt een divers en levendig cultureel aanbod, met regelmatig concerten, festivals, theater- en dansvoorstellingen en tentoonstellingen.
  4. Winkelen: Venlo heeft een groot aanbod aan winkels en is bekend om zijn wekelijkse markt en de Designer Outlet Venlo.
  5. Gastronomie: Venlo heeft een divers aanbod aan restaurants, cafes en bars, waaronder veel authentieke Limburgse en internationale gerechten.

Wat is er te doen in de omgeving van Venlo?

Heb je het stadje bekeken en bezocht maar je (lang) weekend is nog niet voorbij? Geen zorgen, ook in de nabije omgeving van Venlo is er genoeg te zien en te doen. Uiteraard ben je met taxi Venlo en omstreken, snel, veilig en goedkoop op de de door jouw gewenste bestemming. Wijk kunnen je onder meer brengen naar Thermaal bad Arcen, waar je kunt genieten van ontspanning en vermaak voor het hele gezin, met verschillende zwembaden, glijbanen en sauna’s.

Natuurgebieden

Ben je een natuurliefhebber? Neem dan de taxi Grubbenvorst en bezoek de Grubbenvorster Meren. Deze meren zijn een populair gebied voor recreatie, met mogelijkheden om te zwemmen, vissen en zeilen. Of bezoek het natuurreservaat De Groote Peel; Dit natuurgebied is beroemd om zijn unieke moerassen en vennen en biedt een thuis voor veel vogels en andere dieren. Een andere aanrader zijn de Maasduinen: deze prachtige natuurgebieden langs de Maas bieden een uitgestrekt wandel- en fietsnetwerk en een afwisselend landschap met bossen, heuvels en uitzichtpunten.

Omliggende steden

Uiteraard kun je met onze taxiservice Venlo ook de omliggende steden als Maastricht, Weert en Roermond bezoeken of als je aansluitend een trip naar het buitenland geboekt heb, gebruik maken van onze luchthaventaxi.

Maastricht staat bekend om zijn historische centrum, met de prachtige Sint Servaasbasiliek en het rijke culturele erfgoed. Er zijn ook vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de stad.

Weert is een levendige stad met een groot aantal winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden, waaronder het mooie stadhuis, het historische fort en het Museumpark.

Roermond is ook een historische stad en biedt een charmant centrum, met winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Belangrijke bezienswaardigheden zijn onder andere het stadhuis, het architectonische meesterwerk de St. Christoffelkathedraal en het Designer Outlet Roermond.

Waarom Taxi Venlo het voordeligste taxibedrijf is in de regio Venlo

De meeste mensen denken dat een privetaxi duur is, maar dit niet helemaal waar. Wij hebben namelijk een prijs rit berekening die voor de klant altijd voordeliger uitvalt dan bij de concurrent. 

Naast het feit dat wij een lager tarief hanteren als het wettelijk maximum die door veel taxibedrijven wordt gehanteerd wordt, kunnen wij – afhankelijk van de ritafstand – tot wel 50% korting verlenen van de meterprijs. 

Hierdoor kun je in veel minder tijd, veel meer bezichtigen in Venlo en omgeving, en maakt dat je weekend erop uit niet veel leuker, om zoveel mogelijk te kunnen zien of bezichtigen tijdens een stedentrip?

Contact

Wil je onze taxiservice Venlo gebruiken voor jouw stedentrip? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden of bel ons direct op +31 777001250. Wij zijn je graag van dienst!

Taxi Venlo en Omstreken Picture
Taxi Venlo en omstreken

Call Now ButtonBel ons