De leukste tripjes vlak over de Duitse grens bij Venlo!

Keulen taxi Venlo

Venlo is een uitstekende uitvalsbasis voor je vakantie. Niet alleen is er in de plaats zelf genoeg te zien en te beleven, ook ligt de Duitse grens op een steenworp afstand van de Limburgse stad. En vlak over die grens liggen een paar prachtige Duitse steden, die zich perfect lenen voor een eendaagse stedentrip. Taxi Venlo brengt je op een veilige en comfortabele manier zo snel mogelijk naar de gewenste plek van bestemming. 

Wie weet kun je in deze blog nog leuke inspiratie op doen, want wij zetten een aantal leuke tripjes vlak over de grens in Duitsland voor je op een rij. Dit zijn allemaal tripjes waar Taxi Venlo je binnen 2 uur heen kan vervoeren. Ook brengen we je graag naar een van de vele vliegvelden die in de omgeving liggen. Denk bijvoorbeeld aan taxi vliegveld Dusseldorf of de taxi Weeze airport.  

Een voetbalwedstrijd bezoeken

Vlak over de grens bij Venlo liggen enkele grote Duitse steden, die logischerwijs een eigen voetbalclub hebben. Denk aan voetbalclubs als Schalke 04 (Gelsenkirchen), Borussia Mönchengladbach of 1. FC Köln (Keulen). De meeste spectaculaire sfeer en waarschijnlijk ook het meest spectaculaire voetbal beleef je echter in het Signal Iduna Park van voetbalclub Borussia Dortmund.

Op stap in Keulen

Ben je op zoek naar wat meer cultuur, historie en architectuur, dan zouden we je de stad Keulen zeker willen aanraden. In deze prachtige Duitse stad liggen 12 Romaanse kerken, waarvan de Dom van Keulen de meest iconische is. Je kunt de Dom zelfs beklimmen. Door de stad stroomt de rivier de Rijn, dus een aanrader is om Keulen te ontdekken vanuit een rondvaartboot. Als je in Duitsland bent, dan moet je natuurlijk eigenlijk wel een biertje drinken. En laat in Keulen nou Kölschbier worden gebrouwen! Heerlijk fris speciaalbier, waar je geen genoeg van kunt krijgen. Na je avonturen brengt de taxi je weer naar Venlo waardoor je geen dure hotelovernachting in Keulen hoeft te boeken. 

Klimpark Niederrhein

Liefhebbers van avontuur en adrenaline zullen klimpark Niederrhein wel wat vinden. In dit prachtig gelegen klimpark is het klimmen en ziplinen geblazen. Niet geschikt voor mensen met hoogtevrees, aangezien het spektakel zich enkele meters boven de grond afspeelt. Toch is het park gewoon geschikt voor kinderen, dus niets om je zorgen over te maken. Taxi Venlo brengt je binnen een half uur naar klimpark Niederrhein.

Call Now ButtonBel ons