Taxi Weeze Airport

Taxi Weeze Airport

Wilt u graag comfortabel zonder stress naar Vliegveld Weeze? Met een Taxi Weeze Airport wordt u door een ervaren chauffeur naar het vliegtuig gebracht. Dit doen wij altijd tegen een vast tarief. U weet dus van te voren wat u kwijt bent voor deze taxirit vanuit de regio Venlo.

Comfortabel en ontspannen aan uw reis beginnen

Onze betrouwbare chauffeurs zorgen ervoor dat ze op de afgesproken tijd voor de deur staan. Dan verzorgen ze een comfortabele en veilige rit naar het vliegveld. Tijdens de rit kunt u gebruikmaken van de lectuur in de taxi, u voorbereiden op uw reis, focussen op uw werk of een gezellig gesprek aanknopen met onze chauffeur. Daarnaast weet onze airport taxi chauffeur precies welke luchtvaartmaatschappijen zich op welke terminal op het Weeze vliegveld bevinden. Zo kunt u meteen bij de juiste balie inchecken zonder eerst te zoeken of nog een eind met uw bagage te lopen. Uw vakantie begint zo extra ontspannen dankzij onze Weeze Airport transfer.

Snel en eenvoudig reserveren

U kunt uw taxi weeze airport snel en gemakkelijk online of via whatsapp reserveren op elk gewenst tijdstip. Ook wanneer u terugkomt van uw vakantie of zakenreis en als u niet in de rij wilt staan ​​voor een taxi, kunt u snel en eenvoudig onze taxi Weeze airport reserveren. Klik gewoon op onze knop “reserveren” en plan uw reservering. Onze airport taxi wacht op u op de luchthaven wanneer u aankomt.

Geen parkeerkosten, maar een ontspannen rit naar het vliegveld

Een taxi naar Weeze Airport zorgt ervoor dat u veilig op het vliegveld aankomt. U hoeft zich geen zorgen te maken over een parkeerplaats en de kosten ervan. Vooral als u lang op reis bent is de taxi een stuk voordeliger. Een extra bijkomstigheid is dat u geen risico loopt dat uw auto beschadigt. U kunt zo ontspannen beginnen aan uw reis. U kunt direct met onze chauffeur afspreken wanneer u opgehaald wilt worden. Bij terugkomst staat de chauffeur netjes voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig thuiskomt!

Venlotaxi.nl – Kies voor kwaliteit en comfortabel luchthavenvervoer

Met Venlotaxi.nl kiest u voor kwaliteit en comfort. Onze ervaren en betrouwbare chauffeurs rijden u comfortabel en ontspannen naar Weeze Airport en u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Een taxi Weeze airport boeken was nog nooit zo gemakkelijk! 

Daarnaast rijden wij  naar elke luchthaven in Europa. Wij rijden dagelijks naar de luchthavens van  Eindhoven, Weeze, Rotterdam, Keulen Bonn, Brussel Airport en Schiphol Amsterdam. Wij brengen u voor de scherpe vaste tarieven van Venlotaxi.nl naar en van de door u gewenste luchthaven. 

Lees ook eens:

Vaste prijzen taxirit
Kortingssysteem

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant garanderen wij de laagste prijs aan de klant. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om - voornamelijk veel voorkomende ritaanvragen - scherp te prijzen.

Bestemming:Prijzen
Eindhoven Airport€120
Düsseldorf Hbf€120
Düsseldorf Airport€120
Amsterdam Airport (Schiphol)€240
Brussel (Zaventem/Chaleroi)€240
Weeze Airport€85
Let op: Bovenstaande prijzen zijn uitsluitend van en naar Venlo voor een reguliere taxi. Van/naar een andere bestemming of met meer dan vier personen? Neem telefonisch (077-7001250) of per mail (info@venlotaxi.nl) contact met ons op voor een passend aanbod!           Indien aangetoond kan worden dat een andere taxi onderneming een beter aanbod kan doen, ontvang u van ons extra 10% korting op aangegeven prijs! Betalingen kunnen voor de particuliere klant zowel contant als met de pin voldaan worden. Voor de zakelijke klant bestaat de mogelijkheid om op rekening te rijden.

Aan opgegeven prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

up

Recentelijk heeft Taxi Venlo een kortingssysteem toegepast, waardoor de (zakelijke) beller wordt beloond. Hoe werkt ons kortingssysteem? Voor elke ritaanvraag krijgt de beller een muntje van de chauffeur als de klant wordt opgehaald. De beller spaart de muntjes en kan deze inwisselen indien zelf gebruik wordt gemaakt van de taxi. De muntjes hebben een waarde van €2,-. Dit betekent dat indien de beller 3 muntjes gespaard heeft en deze zelf gebruikt bij een rit van €8,65, de beller slechts €2,65 verschuldigd is voor de rit! In overleg met de directie is het mogelijk om de muntjes in te wisselen voor andere doeleinden. Met dit systeem beogen we te realiseren dat de beller ook beloont wordt. Het systeem heeft een optimale werking voor onder andere front office medewerkers, die vaker een taxi reserveren voor eigen klanten.

up

Reserveren!

Voer reisgegevens
logo
Naam:
Mobiele telefoon:
Ophaallocatie:
Eindbestemming:
Date:
Time:
Taxi type:
Aanmerkingen:

Prijs:

Call Now ButtonBel ons